Miközben Szabó Zsófi kutyát fogad be, Steiner Kristóf pedig ki akarja rakni ágyából Özgét, és Istenes Bence is egy eb képében találta meg új szerelmét, VV Attila kutyája miatt áll a bál. A Blikk írta meg a március elejei hírt, hogy Lányi Lala kutyájával zsarolta VV Attilát. A Kozmix énekese vigyázott ugyanis a valóságshow szereplő kutyájára, Artúrbandira, amíg a villában lakott. Úgy tűnik Lányi megelégelte a kutyapesztrálást, mert állítólag közölte egykori barátjával, hogy ha nem lesz 10 percen belül a Blaha Lujza téren, akkor szélnek ereszti a kutyáját.

"Egyik nap Lala megfenyegetett, ha nem érek tíz percen belül a Blaha Lujza térre, otthagyja a kutyámat és a cuccaimat. Pedig lelkesen nyilatkozott mindenhol, hogy ő gondoskodik róla, még azt is elmesélte, hogy az ágyában alszik. Nem értettem, miért nem azt kérte, hogy azonnal menjek érte. A szállodába is elhozhatta volna a holmijaimat. Miért azzal fenyeget, hogy szélnek ereszti Artúrt. Úgy gondolom, élvezte, hogy ráirányul a figyelem, tetszelgett a nagylelkű barát szerepében. Amikor kijöttem a villából, rákérdeztem, maradhat-e nála a kutya. A kis Artúr kétségbeesetten pislogott. A szívem összeszorult, ahogy megláttam a kocsi mellé kirakott, zsákokba pakolt cuccaimmal együtt" - nyilatkozta a Való Világ nyertese.

A kutya szerencséjére, egy barát befogadta, de a barátságnak úgy tűnik vége.

"Bármennyire is személyes sérelmei vannak Lalának, ilyet egy élő állattal, egy érző lénnyel nem lehet megtenni, ráadásul kiderült, hogy többször is lepasszolta Artúrbandit másoknak, hogy vigyázzanak rá. A kutya úgy nézett ki, mint egy csavargó kutyája, amikor érte mentünk, nyomorúsága beleillett a Blaha Lujza tér képébe." - mondta el VV Peti, aki a fuvarozásban segített Attilának.

Lányi Facebook oldalán hosszan kifejtette véleményét arról, hogyan látja ő a kutyaelhelyezési ügyet.

"- Az egyetlen ember voltam, aki barátként állt Attila mellett a VV előtti befordult időszakában. Ez az “új” Attila pedig nem lett azzá, akiért a sok áldozatot hoztam és most láthatóan, elfeledve előéletét, abba a kézbe is bele akar harapni, amely korábban “enni adott neki”. A VV-be vonulását pl. attól is függővé tette, hogy el tudja-e helyezni a kutyáját. Nem volt kire számítson, én pedig elvállaltam annak ellenére, hogy nem tartunk kutyát a házban és ezt Attila is jól tudta.

Ígérete szerint 2-3 hét múlva valaki elvitte volna Artúbandit, ami nem történt meg. Végül hat és fél hónapig volt velünk Artúr, aki még a karácsonyi vacsoráját is családom körében töltötte. Kérésre a legdrágább eledelt kapta, kutyakozmetikába jártunk, valamint szükségszerűen állatorvoshoz is. A VV után Attila csak egy forgatás kedvéért járt nálunk, ami részben arról szólt hogy elviszi tőlem a kutyusát, de az sem volt valós, mert ezt követően is még hetekig maradt nálam állítólagos kedvence, akit e közben ő egyszer sem látogatott meg.

Végül egy egészen más okból kialakult vita miatt, kifejezetten az ő kérésére adtam át neki Artúrt és a holmijait a Blaha Lujza téren. Erről a momentumról elővigyázatosságból videófelvétel is készült, ugyanis akkor már világossá vált számomra, hogy Attila szociopata módjára fog valótlanságokat állítani.

Mivel komolyabb ügyekben is segítettem őt, melyekkel kapcsolatban szintén nem tartotta meg adott szavát, most büntető feljelentés és polgári per megindítását is fontolgatok vele szemben. Ismerve őt pedig most azon sem csodálkoznék, ha további valótlanságokkal igyekezne médiamegjelenést szerezni és ezzel befolyásolni a közvéleményt."