2013-ban Bereczki Zoltán nemcsak színésztársa, hanem rendezője is lett volna feleségének, ám a pár úgy döntött, magánéleti válságuk miatt a színész visszalép ettől a lehetőségtől - írta a Bors. "Dórával közösen döntöttek úgy, hogy Zoli mégsem rendezi meg a darabot" - mondta a lapnak  Ferenczi Orsolya, a házaspár menedzsere. "Ez rendkívül szoros együttműködést feltételez, ezért átbeszélték, hogy a privát kapcsolatuk érdekében nem kockáztatják meg, hogy hat hétre össze legyenek zárva. Ez sem kettejüknek, sem a szereplőknek, sem a darabnak nem tenne jót."

Az Edith és Marlene című darab rendezését így Bori Tamás kapta meg, míg a menedzser szerint ez a lépés nem azt jelenti, hogy Bereczki nem fog rendezni a jövőben: "Már tárgyalásokat folytat Perjés János producerrel egy másik darabról, amelyet szívesen megrendezne. Annyi biztos, hogy erre csak 2013 második felében kerülhet sor" - tette hozzá Ferenczi.

A házaspár augusztus elején, sajtóközleményben jelentette be, hogy kapcsolatuk véget ért, akkorra már harmadik hónapja külön éltek. A pletyka szerint már mindketten kikacsintgattak a házasságból.