Cheryl Cole állítólag bepasizott - írta a Femalefirst. Az énekesnőnek ez az első igazinak tűnő kapcsolata azóta, hogy elvált Ashley Coletól. A 29 éves Cole-t egy amerikai táncossal, Tre Hollowayel együtt kapták lencsevégre, amint kiléptek egy londoni étterem bejáratán. A hírek szerint a 2010-es X-faktor fináléján találkoztak először, ahol Cole a Promise This című számával lépett fel, majd ezután az énekesnő születésnapján találkoztak újra múlt hónapban Las Vegasban, s azóta szétválaszthatatlanok.

"Minden jól megy közöttük, tényleg nagyon kedvelik egymást" - mondta egy forrás. A csajnak jó pár titkos találkája lehetett már a táncossal, mivel szemmel láthatóan jól megvannak, s ezen a héten már másodszor is együtt látták őket. Hétfőn dupla randit rendeztek a Girls Aloud egyik tagjával, Kimberly Walshal és pasijával Justin Scottal a nyugat-londoni Nobu étteremben, majd kedden egy fekete miniszoknyában és topban látták a pasival együtt London belvárosában, a Roka étteremben.

Egyik vendég így mesélt a Roka-béli randiról: "Nyilvánvaló volt, hogy közel állnak egymáshoz. Cheryl többször is odahajolt partneréhez, bizalmasan megérintve a fiú térdét, miközben beszélt hozzá. Szikrázott közöttük a levegő."

A korábbi X-faktor zsűritag 2010-es válása óta egyszer sem vállalt fel egy újabb kapcsolatot, legalábbis a nyilvánosság előtt nem, bár szárnyra kaptak olyan híresztelések, hogy igen közeli barátságot ápol egyik táncosával, Derek Houghal. Volt, hogy közeli barátjával és mentorával Will I Am-el hozták össze. A los-angelesi Tre Holloway eredetileg New Jerseyből származik, a táncon kívül is megállja a helyét, pénzügyből és pszichológiából szerzett egyetemi diplomát.