Jennifer Anistonnak és vőlegényének, Justin Theoruxnak teljesen eltérő elképzeléseik vannak közelgő esküvőjükről - írta a TMZ. A pár nemrégiben jelentette be, hogy összeházasodnak, de míg a leendő feleség külföldön szeretne esküvőt, addig a vőlegény abban reménykedik, hogy az otthonukhoz közel kerül sor a nagy eseményre.

Egy forrás azt állította, hogy a Jóbarátok színésznője "csak egy gyors, titkos esküvőt akar, közeli barátokkal, és sokkalta inkább azt szeretné, ha olyan lenne, mint egy nyaralás, amit egyébként is szeretne."

Azonban a színész/forgatókönyvíró vőlegény úgy tűnik, másképp vélekedik minderről. "Justin egy new yorki téli esküvőt szeretne" - idézte a lap a névtelen forrást. Persze az esküvő további részletei - hangulat és téma - is vita tárgyát képezi. A 43 éves színésznő a legfrissebb divat szerinti esküvőt szeretne, azonban pasija korántsem olyan feltűnősködő férfi, mint Aniston korábbi kapcsolatai voltak, úgyhogy ez sem lesz egyszerű.

Bár sok részletben nem ért egyet a két sztár, mindketten nagyon várják ennek a nagy lépésnek a megtételét, amivel új szintre emelhetik kapcsolatukat. A forrás szerint Brad Pitt exneje "úgy érzi nagy esély van arra, hogy második házassága boldog legyen. Justin biztonságot és szeretet nyújt neki." A 41 éves színésznek viszont ez lesz az első házassága. Korábbi szerelmével, Heidi Bivenssel 14 év együttlét után váltak szét 2011 elején.