Halála előtt orvosnál járt Sinkó Tamás, ahol pont a szívét vizsgálták, de állítólag nem találtak semmi komolyat nála. Legalábbis ez olvasható egyik ismerőse Facebook-oldalán.


" Valamit nem értek. Nem szólnak a hírek arról,hogy Sinkó Tamás mostanában többször rosszul volt, kivizsgálták a szívműködését Egerben,de semmi "komolyat" nem találtak nála.(Megnézném a leletet..)Ennek ellenére folyamatosan mondta,hogy valami nem stimmel, érzi. Félt. Sokat fogyott. Az adatlapján kicserélte a háttérképet egy keresztre,amitől levert minket a víz és azonnal elzavartuk nyaralni.Lemondta az összes 20.-ai fellépését, hogy végre a Családjával töltse az időt és rendbe hozza ezeket az elmaradásait.(Kivolt,hogy emiatt linknek mondták,hogy csak úgy lemondott mindent,de mondtuk neki:szarni rá Tomi! /utólag vegye magára akire vonatkozik/)Jól úszott és alig várta,hogy a gyerekeivel a Timivel a tengernél lehessen. Ez a matracos story annyira gáz, hogy nem tudom szó nélkül hagyni..Még itt van a híváslistámban,hogy utoljára beszéltünk,tele volt tervekkel..a többi néma csend. "
 
Mint azt korábban megírtuk, a Zumba egyik legismertebb hazai oktatója és a Csillag Születik egykori versenyzője augusztus 21-én Horvátországi nyaralása során infarkust kapott, és meghalt.