A Daily Mail szerint valami minden eddiginél durvább van még a „Harry herceg Vegasban bulizott"-történetben. Egy Las Vegas-i pletykaoldalra hivatkozva azt írják, „valami elég gigantikus dobásról" van szó, ami komolyabb, mint a pucér biliárdozás. (Norm Clarke, a blogger a twitteren azt ígérte, hamarosan lesznek fejlemények.)

Miután múlt héten előkerült a herceget meztelenül ábrázoló fotó, Harry – titkárja, Jamie Lowther-Pinkerton javaslatára – törölte a facebookos profilját (egyébként Spike Wells néven volt fent, miért nem tudtuk ezt eddig?). Legjobb barátai, akikkel Vegasban mulatott, szintén így tettek, úgyhogy Tom Inskipet és Arthur Landont se nagyon keressék. Állítólag ez azért történt így, mert a herceg rettegett attól, hogy további, a jó hírét sértő felvételek jelenhetnek meg róla – egyébként jelentek is, mert a vegasi buli előtti kiruccanásáról is cikkeznek már: Sir Richard Branson saját szigetén, Neckeren időzött a barátaival, akik közül valaki a Facebookra szivárogtatott.

Na de mi történt még?

Mi jöhet még?

A pucéran fotózkodós buli után állítólag rendeztek egy másikat is: Harry délután fél kettőtől egy főleg vodkát és medencés lazulást magában foglaló magánrendezvényen vett részt, tucatnyi, a helyszínen felcsípett lány társaságában. A lap értesülései szerint a Scotland Yardosok figyelték, ahogy az önként jelentkező hölgyek a privát villába vonulnak, és bő öt órán keresztül mulatnak. Mindehhez egyébként nem kértek megerősített biztonsági szolgálatot.

Ezen a bulin pedig aztán bármi megtörténhetett, az amerikai pletykablogok pedig azt valószínűsítik. hogy nemcsak fotók, videók is készültek. Vannak, akik azt találgatják, hogy előkerülhet még szexvideó is, amelyen Harry szerepel, mások szerint más, meztelen férfiakkal fotózkodott.

Update: a RadarOnline úgy tudja, arról készült videó, ahogy a herceg meztelenül mulat a medence szélén a találomra kiválasztott lányokkal. A felvételt állítólag még senkinek sem adták el.