Lindsay Lohan hivatalosan gyanúsított lett egy százezer dolláros (csaknem 22,5 millió forintos) rablási ügyben – írja a TMZ. Ismeretlen tettes, vagy tettesek ugyanis a közelmúltban karórákat és napszemüvegeket loptak el Sam Magid Hollywood Hills-i otthonából, pont akkoriban, amikor Lohan is megfordult nála. De nemcsak a színésznőt, hanem asszisztensét, Gavin Doyle-t is gyanúsítját.

Az amúgy is izgalmas történet tovább bonyolódott, amikor a ház tulajdonosa visszavonta feljelentését, mondván, mégsem loptak el semmit. A TMZ forrásai szerint azonban a rendőrök nem zárták le az eljárást, mert vannak egymástól független szemtanúik, akik állítják, hogy Lohan és Doyle a tettesek. A Los Angeles-i rendőrség már felvette a kapcsolatot az ügyvédjükkel, hogy fáradjanak be egy kihallgatásra, ám az ügyvéd ezt megtagadta.

Arról nincs információ, hogy a dúsgazdag házigazda miért vonta vissza a feljelentést. Viszont, mint azt már oly sokszor leírtuk, Lohan még mindig próbaidőn van, így ha bizonyítják, hogy lopott, mehet a börtönbe.

Mit szólna ehhez Stephanie Sautner?

Lohannel nemcsak a lopás ügyében szeretne csevegni a rendőrség: felmerült a gyanú, hogy hamis tanúvallomást adott egy balesete ügyében. Júniusban ugyanis beleszállt egy teherautóba, ám akkor azt állította, nem ő vezetett, hanem asszisztense. A rendőrség – feltehetőleg más vallomásokra alapozva – viszont úgy tudja, hogy Lohan ült a kormánynál. Ha bebizonyosodik, hogy hazudott, már csak ezért is egy év börtönt kaphat. Nekünk már csak egy kérdésünk maradt: hol bújkálhat a színésznő, ha ennyire szeretnék felelősségre vonni, de nem tudják?