"Folyamatosan írnak nekem a sorstársaim, amióta megjelent a cikk, hogy milyen nagy dolog, amit véghez vittem, mennyire felnéznek rám" – mondta el a Blikknek Mujahid Zoltán, a Megasztárt is megjárt énekes szerdai coming-outjáról. Az énekes elmondta, a musicalstúdióban még a legjobb nővel járt, sokan nem is értették, ezt hogy csinálja. "Aztán fokozatosan ébredtem rá, hogy megnézem a férfiakat" – tette hozzá Mujahid, aki a meleg társkeresőket is csak lépésről lépésre, egyre bátorodva kezdte használni.

A kezdet viszont nehéz volt: "Amikor viszont az első férfival randiztam, undorodtam magamtól" – nyilatkozta a magát túl konzervatívnak tartó énekes, akinek a másságát édesanyja hamar észrevette. A legjobb barátjának azonban csak 2006-ban vallott erről. Mujahid reméli, Magyarország elért a tolerancia olyan szintjére, hogy melegsége vállalásával valaki ne kerüljön hátrányba. Beszélt arról, hogy Londonban is csak egy olyan guadeloupe-i férfi segítségével tudott albérlethez jutni, akinek mássága miatt menekülnie kellett a karibi francia szigetről.

Mujahid beszélt még a párválasztás nehézségeiről is. Elmondta, a zenei pályáról elvből enm választ partnert, "igaz, ismert művész párom volt, de nem szakmabeli. Művészekkel könnyebben találom meg a közös hangot, ők általában nyitottabbak" - tette hozzá.