Augusztus 10-én egy hivatalos közlemény tudatta a sajtóval, hogy az álompárnak titulált énekesek szakítottak egymással. Bereczki és Szinetár házassága már korábban megromlott, de úgy tűnik, sikerült kulturáltan lezárni a kapcsolatukat.

Persze rögtön felröppentek a találgatások, hogy ki kit csalt meg, és mi történhetett. A Blikk breaking newsként közölte, hogy Szinetár egy kollégájával indult haza.

Kámán Ildikó, az EMI marketing menedzsere a Blikknek elmondta, hogy a korábban megjelentetett Musical Duett-kiadványokra folyamatos az érdeklődés. Ennek ellenére a duett már nem énekel szerelmes dalokat. Az okokról Ferenczi Orsolya nyilatkozott a Blikknek. „Volt ön az utóbbi időben Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán közös koncertjén?"- tette fel Ferenczi a kérdést az újságírónak.

"Mert ha elment volna, akkor bizonyára észrevette volna, ők már nem énekelnek szerelmes dalokat, ezeket fokozatosan vették ki a műsorukból, és a válás bejelentése óta teljesen mellőzik ezeket a betéteket. Helyettük olyan közismert dalokat adnak elő, mint a Fame című musicalből az Ünnepi dal, a We Will Rock You avagy a Billie Jean."