A szappanopera Józsija, Kembe Sorel Artúr furcsa baleset áldozata lett. A Bors információi szerint a színész-műsorvezető egy buliban amortizálódott le. Az újság szerint Kembe feje szétnyílt, de a cikkből kiderül, hogy csak a bőre szakadt fel a korábban éhségsztrájkoló tévésnek.

"Egy szülinapos barátomat ünnepeltük egy klubban, és záróra után még gyorsan vissza akartam menni a mosdóba, de nem vettem észre, hogy időközben lehúzták a rolót. Pont annyira, hogy szétfejeljem, amint beszaladtam az ajtón. Nyomban szét is nyílt a homlokom, dőlt belőle a vér, vécépapír-tamponálással próbáltam enyhíteni."

Kembe kreatívan megoldotta a problémát. Becsöngetett az alsó lakóhoz, aki nővér. A rendes szomszéd egy ragtapasszal orvosolta a problémát.

A színész azt is megjegyezte, hogy még részeg sem volt a baleset idején. Mindenesetre, mivel a sorozatot már forgatják, ezért bele kellett írni a sérülést a filmbe.

Kembe Sorelnek nem ez az első balesete, júniusban leesett a lépcsőn és eltört a karja, tavaly pedig a térde viselődött meg egy rossz mozdulat miatt.