Az operetténekes, akinek nemrég vonták be a jogosítványát, árulja Karácsondi villáját - írta meg a Blikk ma reggel a szomorú hírt. Maros állítólag azért adná el 8 szobás, úszómedencés Makovecz-stílusú villáját mert 58 ezer forint a nyugdíja, és mivel elvették a jogosítványát, ezért nem tud lejárni a nyaralóba.

"Sajnos képtelenség úgy fenntartani, hogy nem tudok odajutni, amióta elvették a jogosítványomat annak a két férfinak a nevetséges feljelentése alapján, akik elém vágtak a Margit hídon, majd megvertek. Sajnos a közúti veszélyeztetés gyanújánál, ha igaz, ha nem, a nyomozás idejére is elveszik a jogosítványt. Kertészre nem telik, s ha nincsen gondozva a kert, fűtve, szellőztetve az ingatlan, akkor lepusztul. Ezt nem akarom megvárni, mert ki tudja, meddig tart a kálváriám, amely csak elősegítette a fájó döntésemet, amit előbb-utóbb úgyis meg kellett volna hoznom" - nyilatkozta a Blikknek Maros.

Szerencsére Maros barátnője gondoskodik mindkettejükről. "Sajnos kedvesem, Beatrix nélkül már a híd alatt csövezhetnék 40 évi szolgálat után. Most az ő házában élünk."

A kedves állítólag azért nem tudja fuvarozni a megvert énekest, mert sok a munkája.

Maros most már csak abban bízhat, hogy megnyeri a Wolf Kati elleni pert, ami azért indult, mert Maros szerint Wolf mindenhol azt terjeszti, ő a Vuk-dal hangja.