Dina Lohan, Lindsay Lohan anyja nagyon furcsán viselkedett a Dr. Phil című beszélgetős műsor felvételén – írja az I Don't Like You In That Way. Annyira, hogy meggyanúsították azzal: ivott, mielőtt a stúdióba ment volna, mert összevissza beszélt, furcsán gesztikulált, és a könnyeit törölgette, meg kacarászott.

Ő maga egyébként a TMZ-nek cáfolta az alkoholfogyasztást, és azt mondta, csak a felvett anyag vágása miatt tűnik részegnek a videón. A felvétel amúgy jövő hétfőn kerül adásba Amerikában, de már néhány hónapja felvették. „Nem érdekel, milyennek tűnik. Jól vagyok, és nem érdekel, mit mondanak mások. Az emberek csak két kiragadott percet láttak egy egyórás interjúból, nyilván úgy megvágva, hogy érdekes legyen." Azt is közölte, hogy jó anyja négy gyerekének, köztük a balhés Lindsaynek. A felvételen egyébként az is látható, hogy a nő exférje, Michael Lohan arról érdeklődik, exneje ivott-e.

Gyönyörű család egyébként: Michael Lohan, a nőverő apa épp a Burger Kingben dolgozik, és bántalmazott élettársával várja a következő gyerekét. Lindsay Lohan most éppen józan próbál  maradni, de azért így is marad ereje egy-egy értelmezhetetlen beszólásra.