horoszkóp

Olasz botránymagazin is publikálná Katalin topless fotóit

2012.09.15. 10:17

Annak ellenére, hogy a St. James Palace (azaz a hercegi pár) bejelentette, hogy beperli a francia Closer magazint a Katalin hercegnét félmeztelenül ábrázoló paparazzifotói miatt, az olasz Chi is bejelentette, egy különszámban publikálja majd a képeket - írja a BBC. Érdekes összefüggés, hogy a francia és az olasz bulvárlap is Silvio Berlusconi egykori olasz kormányfő és médiamogul cégbirodalmának részei.

"A tény, hogy ők Anglia jövőbeli uralkodói, a cikket sokkal érdekesebbé és alkalmivá teszi" - nyilatkozta a Chi szerkesztője, Alfonso Signorini. Szerinte a dolog romantikáját az adja, hogy egy ismert, fiatal és modern szerelmespár napi életébe nyújt betekintést. A Chit a britek a múltban alaposan megutálhatták: az olasz lap 1997-ben lehozta a párizsi alagútban balesetet szenvedett, és haldokló Diana képeit is.

A brit lapok változatlanul kiállnak a távol-keleti útjukon tartózkodó hercegi pár mellett, és nem akarják nyilvánosságra hozni a franciaországi nyaraláson készült képeket. Az egyik legnagyobb szigetországi bulvárlap, a Daily Mail is közölte, felajánlották neki a képeket, de nem fog visszaélni velük. A Times szerint az esetlegesen publikáló brit lapnak az olvasók nem bocsátanák meg tettét. Még a Harry herceg részeges-meztelen fotóit lehozó Sun is önmérsékletet tanúsított.

Közben a Closer szerkesztője azzal védekezik, hogy az utcáról is látni lehetett a francia kastély kertjében ejtőző párost. Vilmosék ugyanakkor mélyen elszomorodtak a történteken. A maláj fővárosban, Kuala Lumpurban érte őket a hír, sok képen látszik is az arcukon a gondterheltség. Azóta amúgy továbbrepültek Kota Kinabalu városába Borneó szigetén, ahol az esőerdőt tekintik majd meg helikopterről.