Lindsay Lohan múlt éjjel elütött egy gyalogost Manhattanben, majd elment a helyszínről, ezért ma reggel letartóztatták – írja a TMZ. Hatósági forrásaik szerint a színésznő éppen nagyon lassan haladt, mert a Porsche Cayenne-jével akart leparkolni a Dream Hotel szálloda közelében, ekkor ütött el térdnél egy harmincas éveiben járó férfit.

A színésznő kocsijának utasai kipattantak a járműből, megnézték, nem károsodott-e az autó, majd Lohanestül bementek a szállodába. Ekkor valaki kihívta a rendőrséget, így mire a színésznő kijött – éjjel fél három körül – a rendőrök már vártak rá, és letartóztatták, mert elhagyta a baleset helyszínét. Később aztán óvadék nélkül elengedték. A TMZ szerint Lohan nem fogyasztott alkoholt, és bár a férfit, akit elütött, kórházba vitték, az ütközés miatt nem esett el, vagy szerzett látható sérüléseket.

Egyelőre nem tudni, hogy letartóztatása miatt bíróság elé viszik-e próbaideje megszegése miatt, de logikusan ez következne, főleg, mert hiába kéne jól viselkednie, nem bír magával. A kedvenc hoteléből már kitiltották, de legalább nem iszik annyit. Sajnos ettől sem néz ki jobban.