Kocsis Alexandra fejére júniusban került a korona a Miss Eart­h Hungary 2012 döntőjén, ám félő, hogy el is vehetik tőle, a szépségkirálynő ugyanis nem tesz eleget a kötelezettségeinek: nem jelenik meg a rendezvényeken, telefonon nem elérhető, ráadásul azt is bejelentette, hogy izomgyulladás nem tud részt venni a nemzetközi döntőn, Manilában - írja a Blikk.

"A legszebbnek járó koronával kötelezettségek is járnak, aki nem teljesíti a szerződésben vállaltakat, számolnia kell a következményekkel, mint például a kártérítéssel. Alexandrát hiába kerestük mindenhol, nem reagált, nem jelentkezett. Csak pár napja sikerült elérnünk, ekkor közölte, betegsége miatt nem tud részt venni egy hét végi jótékonysági eseményen. De a világversenyre sem tud utazni októberben. Egyelőre nem döntöttük el, hogy kérünk-e valamilyen kártérítést Alexandrától, szeretnénk tisztázni" - nyilatkozta a lapnak Dávid Júlia, a Magyarország Szépe Kft. ügyvezetője.

Mindeközben Kocsis közösségi oldala alapján zajlanak nála az események, pasijával pár napja a Hungaro­ringen járt, vasárnap pedig egy rendezvény háziasszonya lesz - a Blikk úgy informálódott, hogy a szépségkirálynő barátai nyomására nem akar szerepelni a világversenyen.