Melyik menyasszonyi ruhát választaná?

2012.09.23. 09:45

A Randiblogon múlt héten már bemutattunk két párt, akiknek – a Viasat3 realityjében – meg kellett egyezniük a közös esküvőjük részleteiről. a Fátylat rá! most vasárnapi részében sincs ez másként, a két menyasszony ruhaelképzelései cseppet sem egyeznek. Az alábbi képen mindkettő látható, alant kattintással jelezheti, melyiket fogadná el szívesebben, amennyiben férjhez menne.

Melyik?

  • 1290
    Jobb
  • 57
    Bal

Természetesen akkor is szavazhat, ha ön férfi, akkor voksoljon arra, melyiket látná szívesebben az arajelöltjén. Ha csupán két fotó alapján még döntésképtelen, akkor az alábbi videó segíthet a választásban. Bónusz: végighallgathatja, ahogy a két vőlegény az ellen-ara ruháját szapulja. Kulcsszavak: szúnyogháló és temetői koszorú.

Aki pedig a párok iránt ennél mélyebben is érdeklődne, azzal ezúton közöljük: az alkohol tehet mindenről. Zsuzsa és Csaba egy kocsmában ismerkedtek meg, ahol előbbi csapos volt, utóbbi vendég, és úgy lágyította meg a nő szívét, hogy kitartóan udvarolt, és ajándékokkal halmozta el. Kata és Norbert pedig egy pálinkázás során szerettek egymásba. A pár két csincsillával és nyolc tengerimalaccal él együtt Budapesten, és semmire sem vágynak jobban, mint egy punk esküvőre. Hogy ez pontosan mit jelenthet, szúrnak-e biztosítótűt a násznép orrába, és éneklik-e a God Save The Queent részegen, az kiderül vasárnap este.