A Randiblogon múlt héten már bemutattunk két párt, akiknek – a Viasat3 realityjében – meg kellett egyezniük a közös esküvőjük részleteiről. a Fátylat rá! most vasárnapi részében sincs ez másként, a két menyasszony ruhaelképzelései cseppet sem egyeznek. Az alábbi képen mindkettő látható, alant kattintással jelezheti, melyiket fogadná el szívesebben, amennyiben férjhez menne.

Melyik?

Természetesen akkor is szavazhat, ha ön férfi, akkor voksoljon arra, melyiket látná szívesebben az arajelöltjén. Ha csupán két fotó alapján még döntésképtelen, akkor az alábbi videó segíthet a választásban. Bónusz: végighallgathatja, ahogy a két vőlegény az ellen-ara ruháját szapulja. Kulcsszavak: szúnyogháló és temetői koszorú.

Aki pedig a párok iránt ennél mélyebben is érdeklődne, azzal ezúton közöljük: az alkohol tehet mindenről. Zsuzsa és Csaba egy kocsmában ismerkedtek meg, ahol előbbi csapos volt, utóbbi vendég, és úgy lágyította meg a nő szívét, hogy kitartóan udvarolt, és ajándékokkal halmozta el. Kata és Norbert pedig egy pálinkázás során szerettek egymásba. A pár két csincsillával és nyolc tengerimalaccal él együtt Budapesten, és semmire sem vágynak jobban, mint egy punk esküvőre. Hogy ez pontosan mit jelenthet, szúrnak-e biztosítótűt a násznép orrába, és éneklik-e a God Save The Queent részegen, az kiderül vasárnap este.