Az 52 éves Simon Cowell a vacsorázók nem kis meglepetésére egy elegáns étteremben csókolózott és ölelkezett a korábbi Playboy modellel, a 40 éves Carmen Electraval - írta a The Sun. "Nagyon meghitt volt a hangulat. Fogták egymás kezét és elvesztek egymás tekintetében - aztán csókolóztak és egyáltalán nem zavartatták magukat, pedig nem egyedül voltak, egy baráti társasággal érkeztek" - mondta egy szemtanú. A pár a hír szerint "szinte sugárzott a boldogságtól, mikor elhagyták a nyugat-hollywoodi Cecconi éttermet, és beszálltak Simon limuzinjába".

A rajongók már a Britain's Got Talent februári forgatásán is tanúi lehettek a leplezetlen flörtölésnek, amikor Electra vendégbíráskodott a tehetségkutató műsorban. Igaz, a modell akkoriban még a gitáros Rob Pattersonnal járt, azonban májusban szakítottak. Cowell pedig a 39 éves sminkmesterrel, Mezghan Hussainyvel szakított még januárban. A férfi egyébként már korábbról ismeri Electrat, hisz láthatta őt bíráskodni az amerikai X-Faktorban, így nem vett zsákbamacskát azzal, hogy beemelte őt a műsorba.

A korábbi Baywatch-sztár egyik haverja ezt mondta: "Carmen szeret Simonnal lógni. Jól érzik magukat együtt. Carmen újra belevetette magát a randizásba és Simon jól bánik vele. Persze túl sok következtetést még nem szabad levonni, de mindketten jól érzik magukat a másikkal pillanatnyilag."

Amikor az év elején megkérdezték Cowellt, miért döntött úgy, hogy Carmen Electrat veszi be Amanda Holden helyére a tehetségkutató műsor bírói székébe, ő így válaszolt: "Neki vannak a legszebb... fogai, amiket valaha is láttam életemben."