Kim Kardashian fogyitablettákat szed

2012.10.04. 13:24

Kim Kardashian megmutatta a világnak, hogy sikerült lefogynia. Tabletták segítségével. A valóságshow sztár kemény edzés és fogyitabletták segítségével érte el a majdnem tíz kiló mínuszos eredményt - írja a Digitalspy. Miután együtt edzett testvérével Kourtney-vel - aki júliusban szülte meg lányát Penelope Scotland-ot - Kardashian ezt írta a Twitteren: "Kourtney és én ugyanannyit fogytunk, de ő ezt szüléssel érte el! Nekem pedig az SMH segített! LOL"

Hozzátette: "Amióta pár hete elkezdtem a QuickTrim módszerrel dolgozni, majdnem három kilót fogytam! Nagyon jó érzés! Eleinte kissé riasztónak tűnt a dolog, de most már nagyon motivál!" Kardashian korábban már beismerte, hogy igazából soha nem volt elégedett saját magával, nemrégiben az is szóba került, hogy amióta együtt van Kanye West-tel, nem érzi jól magát a bőrében, mert úgy gondolja túlsúlyos. "Remélem, sikerül egy kicsit fogynom és ezt egyáltalán nem szégyellem kimondani. Úgy gondolom, hogy egy kellemes, nyugodt párkapcsolatban mindenki elengedni magát kicsit, de most már össze kell kapnom és újra formába rázni magamat" - nyilatkozta.

Egy forrás szerint West-nek nem kis szerepe van Kim fogyásában, sőt egyenesen arra ösztönzi barátnőjét, hogy olyan legyen az alakja, mint Beyonce-nak: "Folyamatosan arról győzködi Kim-et, hogy adjon le 9-10 kilót, mert Beyonce is hasonló adottságokkal rendelkezik mint ő, tehát simán tudna úgy kinézni fogyás után, valamint a szupermodell alkathoz elengedhetetlen eszköz a citromlé, a chayenne bors és a juharszirup diéta. Azt mondta, szeretné, ha egy divatmárka arca lehetne. Már ha belefér a ruhákba."