Este X-Faktor, az apja nevével továbbjutó, kétszer is rosszul produkáló Zámbónak jól jön a hírverés: ismét Zámbó Jimmy-t előrángatva kap egy kis hírverést a 32 éves férfi, akiről most az derült ki, hogy egy csapatban küzd a mentorok házából való továbbjutásért Horváth Sándorral, aki 13 évvel ezelőtt perben állt apjával.

„1999-ben egy miskolctapolcai szállodában zenéltem, ahova Jimmy egy koncert után jött be vacsorázni. Én ott elénekeltem többször is ezt a dalt, amely nagyon megtetszett neki. Odajött, megkérdezte, rátehetné-e a lemezére. Én igent mondtam, de mivel ezek után semmilyen megkeresés nem érkezett tőle, úgy gondoltam, nem lesz belőle semmi. Majd egyszer csak egy tévéműsorban szembesültem azzal, hogy Zámbó Jimmy az én dalomat énekli” – mondta a Blikknek Horváth, aki a Dalban mondom el című sláger szerzői jogaiért perelt.

Végül meg tudtak egyezni Zámbóval, szóval még csak évtizedekig húzódó vita sem lett a dologból, de most legalább elő lehet rángatni a régi sérelmet. Zámbó Krisztián egyébként azt állítja, ő semmit nem tud az egészről: „ Nem hallottam erről az egész ügyről, de nem is hiszem, hogy sok közöm lenne hozzá” – mondta a versenyző a lapnak.