horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Amulettként kötötte magára meggyilkolt szeretője heréit egy modell

2012.10.07. 14:30 Módosítva: 2012-10-07 14:54:10

Renato Seabra modellt gyilkossággal és kasztrációval vádolja a bíróság, a pere most folytatódott – írta a Jezebel.  A 21 éves portugál modell a 65 éves Carlos Castro szeretője volt 2011 májusa és decembere között. A melegjogi aktivista és televíziós újságíró lelkesen egyengette a fiatal modell útját, egészen addig, míg rá nem jött, hogy Seabra nőkkel bulizik. Ezt már nem viselte el, és kidobta őt.

A valószínűleg bipoláris zavarban szenvedő Seabra 2011. január hetedikén este az Intercontinental Hotelben agyonverte jótevőjét, majd egy csavarhúzóval levágta a péniszét és a heréit, majd távozott.

Seabra ezután csuklójára kötötte a heréket, és Manhattan utcáin bolyongott. A fiatal modell megérintette az embereket, és azt mondta nekik, képes rá, hogy meggyógyítsa őket az AIDS-ből és egyéb betegségekből.

Amikor a rendőrség  egy kórház pszichiátriai osztályán letartóztatta, készségesen beismerte a gyilkosságot, és azt mondta, azért tette, mert így látta jónak. Az ügyvédek bíznak benne, hogy Seabrát beszámíthatatlannak nyilvánítják.