Kiszel Tünde elérkezettnek látta az időt, hogy hozzátegye a részét ahhoz az ügyhöz, amit Lagzi Lajcsi robbantott ki a Frizbiben, mikor azt találta mondani, hogy a 12 éve halott Zámbó Jimmy egy ideig Gergor Bernadettel is intim viszonyt folytatott. Kiszel természetesen szintén a Frizbiben tette helyre a dolgokat a maga módján: "Kegyeletsértés, amit mondtak Jimmyre, és itt nem működik az, hogy hallgattassék meg a másik fél. Nem etikus, hogy valótlanságokat mondanak róla. Mi a biztonyíték arra, hogy ők együtt voltak? És ha igen, kinek mi köze hozzá? Maximálisan kiállok Bernadett mellett." - mondta el kissé nehezen értelmezhetően véleményét Kiszel Tünde, aki ha tudott volna erről, akkor sem mondja el.

Azt is megtudhattuk, hogy nála nem próbálkozott Zámbó Jimmy, bár természetesen bejött neki a nő. "Tartalmas barátság alakult ki köztünk, ismerem a fiait, testvéreit, fel sem merült. Természetesen szimpatikusak voltunk egymásnak, ezért tudtunk jól együtt dolgozni." Párszor azért meglágyította, például a Budapest TV-ben elénekelte az Ave Mariát, igaz nem csak neki, hanem a nézőknek is. Kiszel amúgy nem keresett senkit, mert nem süllyed le az ő szintjükre, létrehozott Facebookon egy oldalt - ez utóbbiról sajnos nem tudjuk, melyik az, de őszintén reménykedünk benne, hogy erről van szó.

Kiszel Tünde ha már Hajdúnál járt a jó ügyért, azt is elmondta, hogy mellesleg új pasija van, 4-5 éve ismeri egy vidéki fellépéséről, barátságnak indult, de még mindig csak románc és flört alakult ki, romantikus sétákkal, hangulatos és gyertyafényes vacsorákkal, mert ő is érzelmes és romantikus, ezért is szereti Zámbó Jimmy dalait. “Egy művészlélek, a szórakozóhelyen dolgozott, ahol felléptem” - mondta Kiszel, de azt nem mondta el, hogy mit csinált a szórakozóhelyen, de amúgy zenész.