Chris Brown állítólag egy valóságshow-sztárnál keresi a megoldást szerelmi életének rendezéséhez. Legalábbis ez a magyarázat arra, miért töltenek mostanában olyan sok időt együtt Drita D'Avanzoval. Az énekest dobta legutóbbi barátnője, Karrueche Tran, mert a pasi mai napig tartja a kapcsolatot volt csajával, Rihanna-val, akibe egyébként Brown a saját bevallása szerint még mindig szerelmes, ahogyan a másikba is.

Brown most egy meglehetősen furcsa bizalmast talált magának Drita D'Avanzo személyében. Drita ennyit fűzött hozzá, amikor kapcsolatuk szóba került a New York Post's Page Six-nek adott interjújában: "Nem beszélünk minden nap." Aztán azt mondta, hogy azért tud sokat segíteni Chris Brown-nak, mert már ő maga is volt hasonló helyzetben. "Volt már igencsak rögös kapcsolatom" - tette hozzá, de ezt leszámítva nem volt hajlandó érdemben nyilatkozni, hogy pontosan miről beszélgetnek az énekessel.

Chris Brown szintén ragaszkodott ahhoz, hogy a csaj csupán az ő bonyolult szerelmi háromszögének megoldásához nyújt segítséget, és kizárólag csak barátok. Először akkor találkoztak egymással, amikor sor került az illusztris balhéra közte és egy másik énekes, Drake között a New York-i W.I.P. klubban. Az énekes volt csaja, Karrueche állítólag azért rágott be, mert Brown postolt egy videót a Twitteren, "Az igazi Chris Brown" címmel, amiben a két nő miatti romantikus dilemmájáról beszél. "Totál kivagyok... amikor megosztod az életedet valakivel... aztán beleszeretsz egy másik emberbe, az nagyon nehéz. Lehet egyszerre két embert szeretni? Nem tudom, lehetséges-e ez, de én most így érzek."