Will Smith felesége nem gondolta volna, hogy megéri a negyvenet

2012.10.08. 12:18 Módosítva: 2012.10.08. 12:29

Tavaly szeptemberben töltötte be a negyvenet Jada Pinkett, ami számára szürreális élmény volt, mivel gyerekként egy kemény környéken nőtt fel, ahol soha senki nem élt meg ennyi évet. "Én egy olyan környéken nőttem fel, ami tele volt kábítószeresekkel, és csak remélni mertem minden nap, hogy sikerül túlélnem. Egy háborús zónából jöttem" - mesélt gyerekkoráról a színésznő.

"Benne volt a pakliban, hogy nem élem meg a 21-edik születésnapomat. Ez nem vicc, ez volt a valóság arrafelé. Aztán, mikor tavaly betöltöttem a negyvenet, az egész egy pillanatra szürreálissá vált, hisz soha nem gondoltam, hogy megélem ezt a kort. Ránéztem a férjemre és ezt mondtam neki: Istenem, negyven vagyok! Most mihez kezdek?"

Jada Pinkett - akit drogfüggő anyja és nagyanyja mellett nőtt fel - hálás a sorsnak azért, mert gyermekei soha nem tapasztalták meg mindazokat, amiken ő átment és fogalmuk sincs, miken ment keresztül az édesanyjuk. Így beszélt erről a You magazinnak: "Rettegnék, ha olyan környéken kellene felnevelnem a gyerekeimet, ahol én is felnőttem. Most elnézem őket és látom milyen csodás gyerekkoruk van, és hálát adok Istennek, amiért megengedhetem magamnak azt a luxust, hogy hátradőljek a székemben, mert nekik csak ilyen gondjaik vannak: 'Anyu, el akarok menni az énektanáromhoz, mert dolgoznom kell az új dalomon.' Ahelyett, hogy ilyeneken gondolkodna az ember: 'Ó haver, vajon mit fogunk ma enni, mert nincs otthon semmi kaja?! Vajon el tudok menni az iskolába? Anyukám rendben lesz, mire hazaérek? Vajon ma túllövi magát, vagy sikerül a mai napot is túlélnie?' Mert én ilyeneken gondolkodtam, amikor 11 voltam."