Az anyjával összeverekedő Lohan hisztérikusan hívta apját és azt üvöltötte a telefonba, hogy Dina Lohan be van kokainozva. A beszélgetésből az is kiderül, hogy a két nő pénzen veszett össze hajnalban egy bárban: Lindsay Lohan 40 ezer dollárt adott anyjának, aki azt állította, enélkül nem tudná kifizetni házát. Lohan visszakérte a pénzt, ekkor tört ki a balhé. "Gusztustalan dolgokat mond nekem... hogy halott vagyok számára. Olyan most, mint maga az ördög. Megvágta a lábamat!" – panaszolta a felvételen Lindsay.

Lindsay Lohan -- 'Dad, [Mom's] On Cocaine!' - Watch More Celebrity Videos or Subscribe

UPDATE: Lohanék sztorija követhetetlenül gyorsan zajlik, a legfrissebb képek tanúsága szerint a hajnali balhé után már egymást ölelgeti anya és lánya, kép itt.

Azért balhéi közt a színésznő néha időt szakít a munkára is, a The Canyons című filmjét például 4 hét alatt leforgatták és már el is készült trailere. A film specialitása, hogy Lohan egy elismert pornóssal, James Deen-nel játszik együtt. Deent egyébként a magazinok a pornó Tom Cruise-aként emlegetik, a Bret Easton Ellis által írt The Canyons lesz az első rendes filmje.