Ma reggel a Bors arról ír, hogy VV Baukó Éva új pasira talált. A botrányhős, aki állítólag már leküzdötte az alkohol iránt tanúsított szenvedélyét, egy társkereső oldalon találkozott az ismeretlen nevű férfival. A lapnak elmesélte, kit is fotóztak le pontosan az oldalán.

"Bánatomban néhány hete regisztráltam egy társkereső oldalon, ott ismertem meg ezt az urat. Sokat leveleztünk és kiderült, hogy korábban már találkoztunk is egy budai szórakozóhelyen, ahol be is mutattak minket egymásnak. A levélváltásokat találkozó követte, mindez egy hete történt. Azóta már nem egyszer találkoztunk, sőt szerdán este már együtt is megyünk annak a társkeresőnek a partijára, ahol újra „egymásra találtunk”. Nagyon helyes fiú az udvarlóm, s ami ettől is fontosabb, nem voltak előítéletei velem szemben. Ő az egyik, aki pontosan tisztában van már vele, nincsenek alkoholproblémáim.

A cikkből az is kiderült, hogy a szexre lehet, hogy jó ideig várnia kell az újdonsült kedvesnek, ugyanis állítólag a jövő héten végre megműtik Baukót, utána pedig pihennie kell. Korábban a műtét elmaradt, mert VV Éva megbetegedett. Kíváncsiak vagyunk, vajon most is meg akarja-e szondáztatni a plasztikai sebész a lányt.