A nemrég hányásával elhíresült Justin Biebernek ellopták a fényképezőgépét és a laptopját kedd este a washingtoni fellépése alatt. Az énekes láthatóan nagyon aggódik a képekért és a videókért amik melyeket a cuccaiban tárolt, és a Twitteren fakadt ki a lopás miatt.

" A tegnapi show alatt az én és a menedzserem Josh pár cuccát ellopták. Szívás. Az embereknek tiszteletben kéne tartania a másik ember tulajdonát. Szívás, ha a személyes dolgait előkerülnek, és az emberek nem tisztelik a privát szférádat. A legjobban az zavar, hogy egy csomó személyes dolog volt a számítógépemen és a fényképezőgépemen."

Nem ő az első, akinek az ellopott dolgai kikerülnek a netre, Sarka Kata a félmeztelen fotóit felejtette el telefonjáról törölni az eladás előtt, Scarlett Johansson fenekét csodálhatta a világ, Blake Lively minden testrésze gondosan megfigyelhető a képeken, és Mila Kunis is az áldozatok közt van. Az ő telefonjaikat egyszerűen meghekkelték, így kerültek ki a fotók a netre. Az elkövető akár 60 évet is kaphat tettéért.