Zuber Krisztiánt, azaz Intit vakbélgyulladással szállították kórházba. A műtét során kiderült, hogy a vakbele perforálódott, ezért az operáció elhúzódott  - írta a Blikk.

"Hétfő hajnalban kihívtam az ügyeletet, mert akkor már szinte elviselhetetlen volt a fájdalom. Az orvos meg sem vizsgált, hanem annyit mondott, hogy valószínűleg valamilyen vírusfertőzésem lehet. Másnap már olyan magas lázam volt, hogy semmilyen gyógyszer nem vitte le, egyedül akkor csökkent fél fokot, mikor beleültem egy kádnyi jéghideg vízbe. Éjjel már olyan rosszul voltam, hogy arra kértem a páromat, vigyen be a kórházba, mert nem bírom tovább."

A zenészt végül hajnali 3-kor tették a műtőasztalra, és laporoszkópia helyett feltáró műtétet végeztek. Zuber két napig nem ehet és ihat, de elmondása szerint nem is kívánja az ételt, így folyamatosan infúziót kap. A hétvégi fellépése biztosan elmarad, pedig Békéscsabán lépett volna fel,így csak egy videóüzenetet fog küldeni maga helyett. Zubernek nem ez az első kórházas sztorija, 2009-ben egy betörőt kergetett el a lakása elöl, és egy ütésre is sor került. A seb sajnos elfertőződött, így a zenésznek be kellett feküdnie a kórházba, hogy kezeljék a gyulladást.

Bár a TNT zenekar hivatalosan 2005-ben feloszlott, de azóta más formációban újra fellépnek.