A 31 éves énekesnő - akit a közelmúltban számos kritika ért alakja miatt - egyáltalán nem fél az öregedéstől és felszabadultan éli világát - írta a Female First. "Vannak akik félnek a változástól, és úgy gondolják, hogy az öregedés az valami rossz dolog, de én szeretem ahogyan egyre érettebbé és bölcsebbé válok. Az a tapasztalat, amit a terhességem és a kisgyermekem születése jelentett, valamint az, hogy láttam mi is az a női test... ez valami csodálatos élmény" - idézte a lap az énekesnőt.

A The Voice bírója azt állítja, hogy egyáltalán nem jelent számára gondot az sem, hogy sokan kritizálták őt a súlya és alakja miatt, mert ő így érzi jól magát a bőrében. "Ez számomra mindig is egy teljesen tiszta dolog volt: utálsz, vagy szeretsz, foglalkozol velem, vagy teszel rám, én akkor is ugyanaz maradok, aki vagyok. Teljesen elégedett vagyok a testemmel és mindennel ami velem kapcsolatos. Kiteljesedtem, ünneplem a szabadság és boldogság érzését, amit átéltem, erről szól az új albumom is. Minden rendben van velem és körülöttem, úgy érzem felnőttem végre és megtanultam igazán élni."

Az énekesnő egyébként meztelenül pózol a novemberben megjelenő, Lotus című albumán, mivel nem akar semmilyen divatirányzatot teremteni, amire egy ruha esetleg lehetőséget adna a rajongóinak. "Ez egyébként nagyon érdekes, mert még mindig nem láttam a lemezborítót, amin meztelenül vagyok. Ez számomra nagyon fontos, mert azt akarom, hogy a fényről és a szabadságról szóljon az egész, ne pedig valami divatról. Meg akartam magamat mutatni a magam nyers és kendőzetlen valóságában így ünnepelve az életet és azt a nőt, akivé váltam."