A drakulaterápia elnevezésű eljárással próbálja fiatalítani arcbőrét Csomor Csilla - írta a Bors. Az eljárás lényege, hogy nem idegen anyagot, hanem a páciens vérét fecskendezik a bőrbe. "Nagy izgalommal várom a hatást, hiszen az csak körülbelül két hónap után teljesedik ki. Azzal is tisztában vagyok, hogy egyetlen kezeléstől nem fiatalodik rögtön éveket az arcom, de éppen ezért reméltem, hogy ez a módszer természetes hatást vált ki, nem másítja meg a vonásaimat, ráadásul biztosítottak, hogy nem okozhat allergiás reakciót" - mondta a lapnak a Barátok közt sorozatszínésze.

Dr. Csernus Krisztina szakorvos végül bővebben is elmagyarázta a folyamatot: "A sajátvér-terápia ideális azok számára, akik látható javulást szeretnének elérni a bőr textúrájában, tónusában, méghozzá fokozatosan. A pácienstől vért veszünk, majd kinyerjük belőle a növekedési faktorokat tartalmazó vérlemezkéket, és ezeket a bőrbe juttatjuk. A vérlemezkék ösztönzik azon sejtek osztódását, amelyek kollagént és elasztint termelnek. A kollagén termelése segít a látható ráncok korrigálásában."

A színésznő 46 éves, és évek óta vagy a fogyásával, vagy hajszínének változásával és egyéb külsőségekkel kerül a címlapokra.