18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Hat napig élt 23 centis műfarokkal a fenekében

2012.10.19. 13:09

Ezentúl használati utasítást is kaphatnak a szexuális segédeszközök vásárlói Sanghajban: egy helyi férfi ugyanis élményfokozás végett műfarkat helyezett végbelébe, ám a szexeszköz ott maradt.

Mint a Gawker írja, a harmincéves férfi öt napig várt, mielőtt orvoshoz fordult volna a fenekébe szorult kellékkel, amelyet elmondása szerint azért dugott fel, hogy még jobb legyen a szeretkezés a feleségével. Mivel a balesetin elsőre nem tudták kiszedni belőle, elhagyta a kórházat, hogy máshol próbálkozzon, de másnap visszatért.

Akkor már életveszélyben volt, az egyik orvosa szerint ha nem szedték volna ki belőle a műpéniszt, állapota kritikussá válhatott volna. Operációra végül nem került sor, a dokik viszont meglepődtek a termék méretén. Az ilyen balesetek száma egyébként az utóbbi időkben megsokszorozódott, ezért az orvosok felhívták rá a figyelmet: mindenkinek körültekintően kell használnia az ilyesmiket, főleg az olyan nagyokat, amelyek sérülést okozhatnak.