Zámbó Krisztián lemezeit most nem veszik jobban, mint mielőtt az X-Faktorban versenyzett - írja a Bors. Joós István, a Magneoton vezetője szerint ez egyszerűen azért van, mert Zámbó még nem produkált olyat, ami miatt a közönség a boltokba özönlene, ráadásul mindig kínosan szabadkozik, hogy most éppen miért volt rossz.

„Először magát kellene legyőznie. Nem a lényegre koncentrál. Többet foglalkozik azzal, hogy mit szól hozzá a zsűri, mekkora tapsot kap, mit gondolnak róla az emberek, mint azzal a három perccel, amelyben meg kellene mutatnia, mit tud" – véleményezett Joós.

A Blikk más irányba indult, és megkérdezte Zámbó egykori énektanárát, Havas Lajost. Havas kifejtette, Joós felkérésére foglalkozott a versenyzővel, aki szerinte nem későn kezdte az énektanulást, csak korán hagyta abba. 2009-ben kilenc hónapon át tanította Zámbót énekelni.

„Zavaros időszakát élte. Bizonytalan volt, milyen stílust válasszon. Ez az útkeresés a debütáló lemezén is tetten érhető. Az X-Faktor alkalmas arra, hogy rátaláljon az ösvényére, de arra is, hogy leküzdje a lámpalázát. Hangja csiszolatlanságának, és izgatottságának tulajdonítom a kisiklásait, amelyeket én is hallottam. Ha Krisztián nyugodt és magabiztos lenne, akkor sem tudna minden alkalommal hibátlanul hangfekvést ugrani, de ha meglesz a technikai tudása, nem lesz gond."