Ál-Chris Brown jelentette fel Rihannát a hepresze miatt

2012.10.24. 13:18

Kapcsolódva korábbi hírünkhöz, miszerint Selena Gomez apja beperelte Justin Biebert válogatottnál-válogatottabb ökörségekkel, itt az újabb - s egyre bizonyosabb, hogy hamis - feljelentés: most Chris Brown perli Rihannát.

A TMZ megszerezte a tennessee-i bíróságra benyújtott vádiratok másolatát, amik szerint "Chris Brown" korlátozó végzést kért Rihanna ellen, mert attól tart, hogy Rihanna bántalmazni fogja őt. A vádirat a következő állításokat tartalmazza:

"- Rihanna megfertőzött herpesszel, majd amikor azt mondtam, hogy fel fogom jelenteni őt, mert nem szólt arról, hogy genitális herpesze van, pofon vágott, aztán a falnak vágta magát, mint Jim Carrey a Hanta Boy című film egyik jelenetében. Aztán megpördült és közölte velem, hogy ez egyfajta büntetés.

- Arra ébredtem, hogy három hólyag van a péniszemen. De nem ám a normális amerikai herpesz, hanem a barbadosi herpesz, ami akár halálos is lehet."

A vádló 10 millió dollár kártérítést követel, valamint korlátozó végzést Rihannaval szemben, mivel az megfertőzte őt genitális herpesszel. Nyilvánvaló, hogy valaki szórakozik: korábban ugyanis - látszólag - Selena Gomez apja perelte be Justin Biebert többek között olyan vádakkal, hogy Justin ellopta a hitelkártyáját és azzal fizetett ki egy pénisznagyobbító műtétet. Egyértelmű, hogy ezek a vádak alaptalanok, és amennyiben meglesz a tettes, az vád alá vonható lesz ezek miatt.