Justin Bieber pénisznagyobbító műtétet csináltatott, amit lopott hitelkártyával fizetett ki, megcsalta barátnőjét Ke$haval, Rihannával és Penelope Cruzzal - legalábbis ez áll a legőrültebb feljelentésben, amivel valaha is találkozhattunk mostanában, áll a TMZ híradásában. Mivel Bieber most már perelhető Michigan állam törvényei szerint, valaki kapva kapott a dolgon és most őrültebbnél őrültebb vádakkal esett neki a fiatal énekesnek csaja, Selena Gomez apjának nevében.

A vádakban többek között ilyenek szerepelnek:

"- Bieber 426 dolláral és 78 cenntel tartozik nekem és még nem fizette vissza. Ez a pénz arra kellett neki, hogy megcsináltassák Selene abortuszát, miután teherbe ejtette a lányomat az én szobámban, a saját kanadai medvebőrömön.

- Bieber STD-t adott Selenának, és ellopta a hitelkártyám, hogy kokaint vegyen magának és P. Dittynek (Puff Daddy), amit aztán a drogmentes iskolák környékén szívtak fel.

- Bieber pénisznagyobbító műtétet csináltatott és az én lopott hitelkártyámmal fizette ki."

A vádiratban még a következtetéseket is levonja: "Érzelmi zűrzavarba kerültem... Amerikának bojkottálnia kell Bieber zenéjét!" Érthető okokból a TMZ nem kereste meg az énekest az esettel kapcsolatban.