Lindsay Lohan-nek most nem a hajszíne a legfőbb problémája, mivel szépen halad a teljes pénzügyi csőd felé. Állítólag sorozatosan meggondolatlan üzleti döntéseket hoz, és nem megfelelő dolgokba fekteti a pénzét – írja a TMZ.

A TMZ a Lohan apja és Lohan ügyvédje, Dave Feldman közti sms-üzeneteket is látta, amiben egy Mr Pink néven futó energiaital promózásáról volt szó. Az sms-ekben Michael Lohan - Lindsay Lohan apja – azt állítja, hogy lánya 150 ezer dollár készpénzt kapott, amit a testvérére bízott, hogy tegye fel egy biztonságos bankszámlára. Apja szerint azonban Lohan anyjának hozzáférése van ehhez a számlához, és attól fél, a nő kifosztja saját lányát.

A színésznő ügyvédje felháborodott, mivel szerinte Lindsay Lohannek be kellett volna vonnia őt a Mr Pink energiaitallal kapcsolatos ügyekbe. Ha ezt megtette volna, az ügyvéd figyelhetett volna Lohan pénzügyeire, sőt a színésznő talán több pénzt is kapott volna. Lohan apja – aki ellen Lindsay Lohan távoltartási végzést kért – közben pedig attól fél, hogy lánya teljesen tönkre fog menni anyagilag.