Perre készül L.L. Junior volt menyasszonya - számolt be a Blikk a hírről. A rapper állítólag 5,5 millió forintot kért kölcsön volt barátnőjétől, de azt nem törlesztette. A meg nem nevezett ex jelzáloghitelt vett fel, abból adott kölcsön kedvesének.

"Öt éve, nyáron ismerkedtünk meg, ősszel már több százezer forintot kért Junior, de megadta. Egy éve voltunk együtt, amikor bevallotta nekem, hogy nagy bajban van, kölcsönkért. Bevallom, nagyon féltettem, ezért felvettem a lakásomra 4,2 millió forint jelzáloghitelt, ami nem volt elég neki, így a szüleimtől még kérnem kellett hozzá 1,1 milliót." - nyilatkozta a nő. A rapper jogdíjakból akarta kifizetni a tartozást, de állítása szerint nem folyt be annyi, mint amire számított, így nem fizetett. Aztán a pár szakított, de a pénz sorsa nem lett elrendezve.

Az ügyben megszólalt Magyar György, a felperes ügyvédje is."Megpróbáltuk a pert elkerülni, de sajnos a zenész hozzáállása miatt a jogi utat kellett választanunk."

L.L Junior szerint csak kicsinyes bosszú áll a háttérben. "Az egész eljárás oka egy féltékenységen alapuló bosszú, ugyanis két évet éltünk együtt ezzel a lánnyal, és a perben igényelt összeget is együtt éltük fel. Nem tartok semmitől, bízom a bíróság objektivitásában és függetlenségében." - nyilatkozta a lapnak.