A Házasodna a gazda második részében múlt héten óriásit csalódó András gazda már az első pár percben elején megérdeklődte, mit főztek neki a két feleségjelöltje. Biztos bonyolult felismerni az előtte lévő tojásrántottát. Miután kiderül a nagy titok, elárulja, hogy az igazi szerelemre vár, és nem váltogatja a nőit, ami kissé kontrasztos, hiszen egyszerre kettővel reggelizgetett.

Bence gazda lovakkal érkezett a parasztreggelire. Kaja után már be is mutatta a tanyát, aminek az egzotikumát country zene próbálta érzékeltetni. Utána derült égből érkezett a dráma: Bencét megharapta egy disznó, az apja szorítókötéssel ápolta a sebet. A lányok rettegtek a nagyobb bajtól, szerencsére Bence kemény férfi, ezért csak lihegett. Azért ellenőrzés kell, ezért a társaság akciófilmes zenére beautózott a városba, Bence azt se bánta, ha kétszázzal mennek, de egyébként öreg motoros, kapta már el disznó. A parasztreggeli a hódmezővásárhelyi kórházban végződött, itt a lányok bevallották, hogy bár nem ismerik túl régen, de már azért aggódnak, hogy vajon mi lesz Bencével. Sírás és dráma a hódmezővásárhelyi kórházban: “Jaj, kellett megnézni a malacot!” Tényleg nem lett baj, Bence akkora férfi, hogy egyből le akarja venni a kötést hazafelé, úgyhogy nem is csoda, hogy három nőnek is az a vágya, hogy a Bence-féle parasztkolbászt majszolja élete végéig.

Végre láthatjuk Szilveszter gazdát is, akinek még nem volt része olyanban, hogy egyszerre három lány legyen a vendége. “Szeretsz kapálni?” - tette fel a bugyinedvesítő kérdést Indirának az óriásmellű első érkezőnek Szilveszter. Réka már eleve két nővel érkezett, biztos ők is szerepelni akartak a tévében. Vele is panaszkodott kicsit a melegről, hogy azán megérkezzen Niki, aki hozott magával bikakábelt is.

Ezek után Tomi gazda is feltűnt, az ő jelöltjeinek lesz a legnehezebb dolga, ugyanis a szüleinél is be kell majd vágódniuk, mivel nekik is van döntési joguk, megfelel-e szám,ukra a győztes. Annyira mondjuk nem lesz nehéz, Tomi anyja már az első érkezőnél elsírta magát. Erika próbálkozott a legkeményebben, tonnányi ajándékkal érkezett, nem is akármilyenekkel: a szülők erdélyi köcsögkészlettel gazdagodtak, Tomi pedig egy faliórát kapott, aminek a számlapján ő van. Ennek se férfi, se szülő nem állhat ellen. A szülőknek egyébknét is az a fontos, hogy értse meg valaki Tomit, aki közben Ryan Gosling Drive-ban mutatott produkcióját gyakorolgatta, és kussban ült az asztal szélén.

Bence közben elhívta Melindát randizni, ami egy szalmakazal tetején történt meg. A másik két feleségjelöltnek ez persze nagyon nem tetszett, különösen az zavarta őket, hogy látják is, ahogy üldögélnek a szalmán. Melindával megbeszéli Bence, hogy ő tervezett gyereket akar. Ez elég is volt melindának: “Bennem már kezd úgy lenni érzés” - vallott érzelmeiről a kamerának.

Indul a váltott kamera, Szilveszter és Tomi gazda között. Szilveszterék nagyon jól érzik magukat, mert isznak, Tominál a szülők beszélnek. Tomi változatlanul kussol, de az anyukája nagyon bíztató: “Ha hazudol, akkor aztán mérges leszek” - fenyegetőzött viccesen. Az epizód végén Tomi gazda először megszólal, és kéjgyilkosokat idéző stílusban félrehívta az ajándékokkal végleg befutó Erikát, akinek plüssálatot adott át. Ez elég is egy arcsimihez, és ahhoz, hogy Erika kezet akarjon csókolni. Aztán Tomi csókolt kezet. Ebből itt szerelem lesz, ez különösen akkor lett nyilvánvaló, amikor Erika magában örvendezett egy kicsit a szobában. A másik két lány nagyon irigykedik, bár azt nem tudni, hogy Tomi gazdára, vagy azért, mert neki külön ágya van. Annyi biztos, hogy Tomi gazda és Ryan Gosling közt valóban van párhuzam, ugyanis Tomi is akkora hallgatag csődör, hogy az előzetes szerint jövő héten már mégis egy másik nővel fog smacizni, úgyhogy mi már alig várjuk a következő szerdát!