Mintha egy másik műsort néztek volna az X-Faktor mentorai szombat este: mindenki agyba-főbe lett dicsérve a mostani élő adásban. Pedig hamis hangokban bőven volt része annak, akinek hallása van, legalábbis a televízió előtt ülve rendesen előjöttek a hibák. Zámbó Krisztián esetében már azt lehet mondani, hogy csoda, ha eltalálja a hangokat, ennek ellenére mindenki fejlődést tapasztalt részéről. (Mondjuk már az is kezdett nagyon kínossá válni, hogy feszt ekézték, pedig ők voltak azok, akik bejuttatták a legjobbak közé.) "Tele voltál végre energiával, azt hiszem, talán visszataláltál az útra, ami arról szól, hogy Zámbó Krisztián végre megmutassa, hogy jó. Nekem most megmutattad. Pedig ez a nóta nem neked való. Csináljad, toljad, nagyon tetszett, hogy végre energikus voltál" - mondta Nagy Feró a produkciója után.

"Ez most jobban esett, mint amit eddig láttunk, és azt kell, hogy mondjam, hogy ha pontosabban énekelnél és jobban figyelnél a saját tehetségedre, akkor megtalálnánk az utat" - fogalmazott kicsit óvatosabban Geszti Péter, míg saját mentoráltjának egóját természetesen Keresztes Ildikó is megsimogatta.

Ön szerint fejlődött Zámbó Krisztián?

"Én is azt gondolom, hogy fejlődsz és nagyon örülök neki, dinamikus volt, jó volt, nem azt mondom, hogy készen vagyunk, de szerintem is ez volt eddig a legjobb produkciód. Nagyon de nagyon köszönöm neked, hogy megcsináltuk." Zámbó egyik rajongója még egy macit is a színpadra dobott, amiért nem az énekes hajolt le, hanem a terhes Ördög Nórával szedette fel.

Ha valaki a háttérből hallgatta a műsort, az minden bizonnyal felkapta a fejét, hogy az idei szériában végre egy teljesen tiszta női hang hangzott fel, ám egyből ki is ábrándult: csak a tavalyi széria énekesnője, Muri Enikő lépett fel. Az este legjobb produkciója ismét Oláh Gergőé volt, az énekes színvonalát tekintve akár a Voice-ba is jelentkezhetett volna. A műsor végén Fehér Zoltánnak kellett távoznia, a mentorok szavazatai alapján Stone-nal szemben esett ki.