X-Faktor bréking: Zámbó Krisztiánt megdicsérték

2012.11.10. 22:44 Módosítva: 2012.11.11. 09:45

Mintha egy másik műsort néztek volna az X-Faktor mentorai szombat este: mindenki agyba-főbe lett dicsérve a mostani élő adásban. Pedig hamis hangokban bőven volt része annak, akinek hallása van, legalábbis a televízió előtt ülve rendesen előjöttek a hibák. Zámbó Krisztián esetében már azt lehet mondani, hogy csoda, ha eltalálja a hangokat, ennek ellenére mindenki fejlődést tapasztalt részéről. (Mondjuk már az is kezdett nagyon kínossá válni, hogy feszt ekézték, pedig ők voltak azok, akik bejuttatták a legjobbak közé.) "Tele voltál végre energiával, azt hiszem, talán visszataláltál az útra, ami arról szól, hogy Zámbó Krisztián végre megmutassa, hogy jó. Nekem most megmutattad. Pedig ez a nóta nem neked való. Csináljad, toljad, nagyon tetszett, hogy végre energikus voltál" - mondta Nagy Feró a produkciója után.

"Ez most jobban esett, mint amit eddig láttunk, és azt kell, hogy mondjam, hogy ha pontosabban énekelnél és jobban figyelnél a saját tehetségedre, akkor megtalálnánk az utat" - fogalmazott kicsit óvatosabban Geszti Péter, míg saját mentoráltjának egóját természetesen Keresztes Ildikó is megsimogatta.

Ön szerint fejlődött Zámbó Krisztián?

 • 6277
  Zámbó Krisztián még bent van?!
 • 2098
  Ez is ugyanolyan volt, mint a többi produkció.
 • 1214
  Ez a dal még rosszabb volt, mint az eddigiek.
 • 292
  Igen, látványosan.

"Én is azt gondolom, hogy fejlődsz és nagyon örülök neki, dinamikus volt, jó volt, nem azt mondom, hogy készen vagyunk, de szerintem is ez volt eddig a legjobb produkciód. Nagyon de nagyon köszönöm neked, hogy megcsináltuk." Zámbó egyik rajongója még egy macit is a színpadra dobott, amiért nem az énekes hajolt le, hanem a terhes Ördög Nórával szedette fel.

Ha valaki a háttérből hallgatta a műsort, az minden bizonnyal felkapta a fejét, hogy az idei szériában végre egy teljesen tiszta női hang hangzott fel, ám egyből ki is ábrándult: csak a tavalyi széria énekesnője, Muri Enikő lépett fel. Az este legjobb produkciója ismét Oláh Gergőé volt, az énekes színvonalát tekintve akár a Voice-ba is jelentkezhetett volna. A műsor végén Fehér Zoltánnak kellett távoznia, a mentorok szavazatai alapján Stone-nal szemben esett ki.