18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Meztelenül pózolt a román rendőrparancsnok

2012.11.12. 10:32

A Konstanca megyei rendőrség belső kivizsgálást indított Emanoil Moraru rendőrparancsnok ügyében, akiről meztelen fotók jelentek meg a sajtóban. A férfi egy szál parókában, farka előtt játékfegyvert tartva, egyes felvételeken alárendeltjei társaságában pózolt - írta a manna.ro. Munkatársai rendes felszerelésüket, egyenruhájukat viselték. A férfi állítólag egy hosszas edzés után poénkodott egyet. Zuhanyzás után kijött az edzőterembe, elvette az edzéshez használt bábu parókáját és fegyverét, majd beállt pózolni egy vicces fotó erejéig.

A rendőrség vizsgálja, hogy milyen körülmények között készültek a képek, illetve eredetiségüket is megkérdőjelezi.

Az érintett a vizsgálat ideje alatt nem nyilatkozhat, annyit azonban felrótt a sajtónak, hogy a meztelen fotóit hírértékűnek tekinti, egy különlegesen nehéz bevetés közben készült képeit azonban nem közli senki. Moraru egyébként rendőrségi tekintélynek számít. Amellett, hogy a megyei rendőrtestület elnöke, országosan elismert nemzetközi tárgyaló, az FBI képezte ki.