Nem volt Viagra Stohl András autójában, amikor balesetet okozott 2010-ben - írta a Blikk. Egy pénteki polgári pernek köszönhetően a színész az elégtétel mellett akár hárommillió forintot is kaphat. Stohl azért perelt be egy kiadót, mert több címlapon is azt állították, 2009-ben verekedésbe keveredett, majd az egy évvel későbbi balesetről elferdítve számoltak be.

"Bebizonyosodott többek között, hogy a viagráslevél utólag került az anyósülésre, csakúgy, mint az ügyfelem fényképe" - mondta a lapnak dr. Hyross Virág, az ügy jogi képviselője. "A tűzoltóság a helyszínen készített fotóinak egyikén sem látszanak a lapban megjelent képek, amelyeket egyébként az MTI készített, nem is a helyszínen, hanem később, feltehetően azon a telephelyen, ahová a kocsit szállították" - magyarázta az ügyvédnő. Azt, hogy az autót később ki rendezte át és csempészte bele a Viagrát, az eljárás során nem vizsgálták. Dr. Hyross hozzátette, az is bebizonyosodott, hogy az ominózus verekedésnek szinte köze sem volt a valósághoz, mivel Stohl haverjai csak ugratták egymást.

A színész a napilapnak arról beszélt, milyen károkat okoztak neki ezzel a dologgal, és hogy még semmi sincs helyrehozva.