Katy Perry egy étteremben bújt az asztal alá, amikor meglátta a volt férjét, Russel Brand-et. Az eset a Beverly Hills-i Polp Lounge-ban esett meg, amikor épp pasijával John Mayerrel üldögélt az asztalnál, aki nem is biztos, hogy a pasija, annyira viharos a kapcsolatuk.

A meg nem nevezett forrás a Sunnak csak annyit mondott: amint Katy meglátta Russelt, az asztal alá bújt. Amikor már eltávolodott az asztaltól, kimászott alóla. John pénzt dobott az asztalra, és a hátsó ajtón keresztül távoztak. Russel nem látta, hogy mi történt, de mindenki más igen."

A múlt hónapban Perry és Russel a Los Angeles Lakers szezonnyitóján ültek a VIP részleg két ellentétes sarkában, de nem szóltak egymáshoz.

Napokkal később azért Brand megmutatta, hogy törődik a volt feleségével, akivel 2011 decemberében szakított, mert meglepte egy arany karkötővel, és egy kézzel készült meditációs párnával. "Annak ellenére, hogy külön váltak Russel meg akarta lepni Katy-t. Azt gondolta, szép gesztus lenne, ha valamivel jelezné, hogy gondol rá."

A volt anyós, Barbara szintén küldött egy jelképes ajándékot a volt menyének.