Patrick Swayze özvegye, Lisa Niemi eléggé kiakadt Kirstie Alley utóbbi hetekben tett nyilatkozatain (például, hogy elhunyt férjével kavart volna, meg hogy csak a szexen múlt, hogy nem hagyta ott a férjét John Travolta miatt). A változékony súlyú színésznő ugyanis írt egy önéletrajzot, most azzal

Ön szerint?

haknizik, és elég bőven ecseteli benne, hogy sej, de szerelmesek voltak egymásba Patrick Swayze-vel. A színésző saját bevallása szerint rá is akart mászni, ám a férfi – bár elvileg őrülten szerette – azt közölte vele, hogy "részeg vagy", "nem tudod, mit csinálsz", illetve: "te nem ilyen lány vagy."

Swayze özvegye a lap forrásai szerint most magában, illetve barátainak gyűlölködik Alley ellen, mert szerinte elhunyt férje sosem szerette a színésznőt. Niemi nem érti, hogyan tehetett vele ilyet egykori jó barátnője.

Maradjunk a jól értesült forrásoknál: “Lisának annyi szép emléke van a Patrickkel való házasságáról, most pedig Kirstie mindezt bemocskolta." További források szerint Alley tendenciózusan hazudik, hírbe hozva magát minden férfivel, akivel valaha együtt szerepelt valahol, és az anyján kívül másnak is tetszett.