Kardashianék a brit Doroty Perkinsnek terveztek egy rakat közönséges ruhát, amiknek ugyan nem volt nagy sikere, de úgy gondolták, abból nem lehet baj, ha a stílusikonnak kikiáltott Katalin hercegnének küldenek egy csomagnyit belőlük. Az Examiner értesülései szerint Katalin udvariasan visszautasította a Kardashian Kollection testhezálló ruháit, amiket amúgy se nagyon tudna sehová felvenni. De nem a stílus miatt küldte vissza a csomagot a hercegné a feladónak, hanem azért, mert tilos olyantól ajándékot elfogadnia, akit nem ismern személyesen.

„Általánosságban az a szabály, hogy Cambridge hercege és hercegnéje nem fogad el semmilyen ajándékot addig, amíg nem ismeri személyesen a küldőjét. Az ilyen ajándékokat visszaküldjük a feladónak, megköszönjük kedvességét és levélben értesítjük erről a szabályról” – mondta Kate Middleton sajtósa a Daily Mailnek.

Persze azért a stílussal is voltak bajok. „Kate bajosan jelenhetne meg a Királynő előtt egy olcsó, leopárdmintás miniszoknyában, vagy arany dzsekiben” – mondta egy bennfentes az Examinernek. Kardashianék állítólag nagyon szeretnének Katalin közelébe férkőzni, főként azért, mert azt remélik, az növelné hírértéküket és ruháik eladását Angliában.