Rihanna legújabb turnéja kezd óriási káoszba fulladni. Az énekesnő 7 nap alatt 7 országban ad 7 koncertet, és a rövid, de zsúfolt koncertsorozatára többszáz újságírót és rajonót is magával vitt. Az első állomás Mexikóvárosban volt, majd a Boeing 777-es géppel továbbmentek Toronto-ba, Stockholm-ba, Párizsba, Berlinbe, most pedig Londonba. A lassanként botrányba fulladó utazást New York-ban fogják befejezni, már ha eljutnak odáig az alkoholmámorban bulizó utasok.

A Gawker tegnap már arról írt, hogy lassan segítséget kell küldeni Rihanna több száz főt szállító gépére, mert kezdenek eldurvulni a dolgok, és már-már anarchikus állapotok kezdenek kialakulni. Ma pedig arról szóltak a hírek, hogy a Berlin és London közt repülő gépen már olyan szörnyű dolga van szegény utasoknak, hogy furcsa német ételeket kell magukba tömniük. Legalábbis az újságírók Twitter-üzenetei alapján szerencsétlenek már nem bírják a rengeteg káposztasalátát, de állítólag valami német hús-csipszet is felszolgáltak nekik, mint hajnali rágcsálnivalót.

Az MTV riportere, Maud Deitch szerint egyre durvább szag van már a kurvákat is szerető Rihanna Boeing 777-esén, ahol az utasok összevissza locsolták a viszkit, leginkább az ülésekre, egy ausztrál srác pedig meztelenül rohangált a gépen. Utóbbiról egy videó is készült: