18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Román lány sztriptízelt Párizs központjában

2012.11.19. 12:08

A román lányok mindenütt sztárrá válnak, ahol megjelennek, az olyan történelmi emlékműveket is felhasználják céljaik elérésére, mint a francia királyi palota. Egy Amandine fantázianevű lány például az említett párizsi nevezetesség előtt adta elő vetkőzési tudományát. És erről természetesen film is készült - írta a manna.ro.

A rendkívül nyitott és laza beszélgetőtársnak bizonyuló lány egy férfit kísérget Párizs központjában, miközben tökéletes francia nyelvtudással társalog vele. A királyi palota előtt találkoznak, kicsivel arrébb a barna szépség már vetkőzik is. Professzionális mozdulatokkal szabadul meg minden ruhájától. Annyira tökéletes a mutatvány, hogy francia fórumokon férfiak tucatjainak érdeklődését keltette fel, tudni akarják, ki az a titokzatos Amandine, és hol található meg.

Sajnos, a lányról csak annyi információ áll rendelkezésre, hogy román származású. Feltehetőleg a párizsi éjszakai szórakozóhelyek egyikén dolgozik, és szép kis summáért hajthatta végre a közterületen való vetkőzést.