Az ország mamagésája a Facebookon tett közzé friss képeket új frizurájáról: Soma a védjegyévé vált göndör fürtjeit kiegyenesítette, de mindezt nem azért, hogy szép vagy "akármilyenebb" legyen, hanem, mert minden szinten izgatja a változás.

"Egyébként teljesen egyértelmű, hogy a régi állt jobban, ráadásul ezzel a "csoki" becenevű kemikállal hónapokra szétzúzták a hajam eredeti szerkezetét, az egésznek megcsappant vele az állaga" - írta magyarázatképp Soma az egyik fotó alá.

Jobb lett?

"Egy csomó pénzt fizettem azért, hogy átlagos legyek. De mégis megérte, mert azt érzem, egyrészt segít a maradék egóm lebontásában ( baromi kényelmes, hogy az utcán messziről már nem ismernek fel), másrészt abban, hogy amit hiszek és mondok, most ezáltal is megéljem. Azt, hogy lejártak a régi lehúzó szokások, hitrendszerek, beidegződések, és itt az idő teljesen új energiáknak, újfajta gondolkodásnak megnyitni magunkat" - magyarázta. Hozzátette, ezzel a "béna kihúzott-szétzúzott hajjal" üzeni azt, hogy merjük elengedni a régi dolgokat, amik visszahúznak.

"Mindenesetre érdekes. Belenézek a tükörbe, és a gyönyörű erős hajkoronám helyett egy nyeszlett és előnytelen árvalányhajat látok. De hát a hajam nem én vagyok! ( Ahogyan a hájam sem…jut eszembe, ehhez a hajhoz már nem illik, elkezdem lebontani.) Vajon fogja-e befolyásolni a rólam kialakított képet az új imidzs? Vajon segíti-e az embereket, hogy észrevegyék: minden változik, én is rengeteget változtam az elmúlt évek alatt. Meglátjuk. Ez most egy érdekes és tanulságosnak ígérkező kísérlet nekem."

Somát egyébként már elképzeltük kopaszon is, ide kattintva megnézheti.