Rizsavi Tamás különleges helyekről, gyakran nagyon magasból fényképezi a várost: szerda délután az Erzsébet híd tetejéről fotózott egy társával, a BKK és a hídmester engedélyével, de fél óra után abba kellett hagynia a munkát, mert a délutáni csúcsban araszoló autósoktól több mint 100 bejelentés érkezett a rendőrségre. A hazafelé tartók azt hitték, öngyilkost látnak a hídon, a rendőrök ennek megfelelően ki is vonultak, és leparancsolták a fotósokat a híd tetejéről. Két sávot lezártak, egy daruskocsi is a helyszínre indult, és egy kereskedelmi rádióban is kapcsolták a mégsem öngyilkosjelölt fotósokat.

A félreértést egyébként nagyon gyorsan sikerült tisztázni: „Nem ijedtem meg a rendőröktől, ketten voltunk fent, annyi történt, hogy fél óra után udvariasan lehívtak minket, de majd máskor visszamehetünk” – mondta a Velvetnek Rizsavi, aki mindig fotózással akart foglalkozni, de mivel úgy érezte, nagyon telített a piac, kitalált valami extrémet.

„Mindig is fotózással akartam foglalkozni, de elég sok fotós van már. A város is mindig érdekelt, úgyhogy gondoltam, akkor valami extrémebb formában kezdem fotózni, olyan még nem sok van. Gyakran dolgozom ilyen különleges helyeken, mindig engedéllyel” – mondja a fotós, aki délutáni képét már meg is jelentette Facebook oldalán. Impozáns a végeredmény, nézzék: