Noel Gallagher, aki nemrégiben nyilvánosan szapulta a saját testvérét , nem akar jogsit csinálni - mondta el Alan Carr Chatty Man című tévéműsorában. Az Oasis gitárosát felesége noszogatja, hogy üljön a volán mögé, ő azonban elszántan tiltakozik, mert szerinte abból csak baj lenne.

"Állandóan rágja a fülemet, hogy nekem kéne a srácokat fociedzésre vinni, de minek, ha ezt ő is meg tudja csinálni helyettem. Inkább maradok az anyósülésen." - mondta. A rocksztár egyáltalán nem is akar megtanulni vezetni, állítása szerint ugyanis biztos rossz vége lenne, ha a volán mögé ülne.

"Különben is, csak összetörnék egy csomó kocsit. 40 éve bámulok kifelé az ablakon, minek ezen változtatni". A négy gyermekes Gallagher egyébként előre retteg attól, hogy srácai elérik a kamaszkort, viszont atyai szigort sem tervez bevetni, ugyanis nem akarja őket eltiltani se a cigitől, se a drogoktól. " Olyan menők úgysem lehetnek, mint az apjuk"- jelentette ki.

A gitáros azt is elmondta, hogy már nem tud úgy bulizni, mint régen, mert egyre nehezebben viseli a másnapokat. "Öregszem..reggelente általában még részegen ébredem, és mikor kimegyek reggel az újságért már azon gondolkozom, vajon melyik irányba halad a forgalom?"