A Stáb a tanyán falusi reality negyedszerre sem tért le egyből az osztálykirándulások hangulatáról, ezért viszonylag gyorsan kiderült, hogy Odett előző részben bedobott kevéssé spontánnak tűnő ötletéből komoly sztori alakul ki: a szereplőknek szerelmet kell vallani egy általuk választott tárgynak, amit Eckü természetesen rímekbe szedve prezentált egy üveg pálinka felé, de a csúcspont egyértelműen Iszak Eszter garbósimogatása volt, ami annyira kedvesre sikerült, hogy Fluor Tomi is meglátta a nőt az egykori modellben: “Nektek is felállt?” - hangzott el a költői kérdés.

Ezt a dilit kellett szegény Tamásnak felülmúlni, úgyhogy ő kiment a tanyára beszerezni egy kellőképp könnyűvérű kacsát, ami közben Eckü megérdeklődte a két lánynál, mennyire szereti dugás előtt a nyálas dolgokat. Itt végre kiderült, mit kell tenni ahhoz, hogy meghódíthassuk őket. Iszak például szereti őket, bár szerinte az egyáltalán nem nyálas, ha valaki dezodorral fúj le egy kézzel írt szerelmes levelet. Sokatmondó adat. Odett csak a virágokat, szereti, de ez valamiért eddig kimaradt az életéből, úgyhogy minden jel szerint érdemes nála próbálkozni.

Idő közben Fluor Sanyóca segítségével szedte össze a megkívánt kacsát, akinek egy méltán elfeledett Picasso Branch-dalt énekelt el, majd a bestialitás legmélyebb bugyraiba elmerülvén le is smárolta. Ezt a vizuális sokkot próbálták a készítők ellensúlyozni Sanyóca produkciójával, aki olyan cukin vallott szerelmet egy virággal Bibónak, a bölcsődés korú kislánynak. Mi nagyon meghatódtunk, bár azt nem teljesen értjük, hogy került oda a lány. A jeleneten Eckü is ellágyult, ezért szavakkal festette le a képet, ahogy zokogva ül a kádban egy női magazint olvasva.

Mivel elvileg a szereplők a tanyasi élettel is megismerkednek, ezért a végre feltűnő, magát jól láthatóan egyre kínosabban érkező Gyula bá kiküldi Ecküt és Sanyócát azzal a nagy feladattal, hogy szedjék ki a trágyából a madzagot. Mivel Ecküről és Sanyócáról van szó, ezért ezt leginkább ordibálással és szarban fetrengéssel oldották meg. Viszont legalább ismét tanulhatunk valami olyat, amit tévéből ritkán: a trágya leginkább a naptól és a hozzákeveredett pisától meleg!

A másik szálon lovakat kellett tisztítani, amit Fluor az allergiájára hivatkozva masszív álldogálással oldott meg. Ezt irigyelhette meg Iszak Eszter is, aki gyorsan rájött, hogy ő is allergiás a lovakra, de sajnos ez senkit nem érdekelt. A helyzetet a jókor érkező Gyula bá tette helyre, aki lekapartatta Tamással a ló patáját, amit az előadó annyira látványosan nem akart elvégezni, hogy mi tényleg kinéztünk egy nevelő célzatú sallert a pink pólón amúgy is kissé kiakadó gazdából.

A rész végén ismét cliffhanger: Eckü és Sanyóca szamarat akar szerezni, ezért lopnak egy motort, amivel bemennek a faluba alkudozni. Gyorsan azt is megmagyarázzák, hogy a kulcsot még korábban találták, a két napszemüveget pedig Eckü csempészte be, mert ugye azt sem szabadott volna magánál tartani. És elérkeztünk a pénteki rész végéhez: össze kell szedniük 90 ezer forintot egy szamárra, hogy legyen mivel bevinniük a faluba a trágyát, hogy aztán abból pénzt kereshessenek. Mi már egyáltalán nem értjük ezt, mint ahogy azt sem, hogy hirtelen miért mondott le mindenki a telefontöltőjéről, és mi történik azzal a dallal, amit elvileg írnak két vicces feladat közti szünetben.