Egy német férfi azt állítja, hogy barátnője meg akarta gyilkolni. Mindezt a mellei segítségével tette volna - osztotta meg a különös hírt a Bild német hírportál.

A jogászként dolgozó Tim Schmidt és jogi tanulmányokat folytató nő négy éve éltek együtt, amikor a férfi állást kapott egy másik tartományban. Schmidt elmondása szerint kedvese nem tudott munkát vállalni pszichés problémái miatt. A kapcsolat meggyengült, de az ágyban még mindig megértette magát a pár.

"Szexeltünk. Aztán ő  lovaglóülésben rám ült, én meg a hatalmas melleit csókolgattam. Hirtelen a fejemre nyomta teljes erővel a melleit. Nem kaptam levegőt, elkékültem. Le tudtam lökni magamról, de tovább fojtogatott."

A férfi átrohant a szomszédba, és hívta a rendőrséget. A nő tagadta a gyilkossági kísérlet tényét, de a férfi állítja, hogy nem baleset történt. Meg is kérdezte tőle, miért akarta megölni. Erre Franziska csak annyit válaszolt: "Kedvesem, azt akartam, hogy a halálod annyira kényelmes legyen, amennyire csak lehetséges."