A James Bond-ot játszó Daniel Craig annyira imádja a Skyfall zenéjét éneklő Adele-t, hogy ajándékokkal halmozta el az énekesnő nemrég született fiát – írja a Female First. Igaz, a 24 éves énekesnő 5 hetes gyereke még nem nagyon tud mit kezdeni a Skyfall ereklyékkel, például a miniatűr Aston Martin autóval, a Martini-s poharakkal, vagy egy Omega órával, de a Tom Ford rugdalózónak legalább tényleg hasznát veszi majd a baba. Utóbbit azért kapta Adele, mert Tom Ford tervezte Craig ruháit az új Bond filmben.

Craig állítólag nagyrabecsüli Adele munkáját, rajong az énekesnőért, és rettenetesen örül, hogy anya lett. Az ajándékok mellé a színész még egy kézzel írott levelet is küldött, hogy még személyesebb legyen az amúgy kissé hasznavehetetlen csomag.

A 44 éves színészt állítólag annyira meghatotta az Adele által énekelt dal, hogy el is sírta magát hallgatása köben. "Az ő hangja az, amit akartunk ehhez a számhoz. Sírtam. Már az első taktusoktól kezdve tudtam, hogy ez kell, és hogy pontosan ez az, amit szerettem volna. Tökéletesen illett a filmhez" – mondta az érzékeny lelkű Bond a dalról, amit most önök is meghallgathatnak: